Justin Bieber objavio novi singl „Lonely“ ft. benny blanco!

Napisao/la on 19/10/2020

Nakon što je početkom godine predstavio novi studijski album “Changes” te tijekom lockdowna u suradnji s Arianom Grande objavio pjesmu “Stuck With U”, Justin Bieber nastavlja s kreiranjem nove glazbe. Početak jeseni obilježio je singlom “Holy”, a sad je na red došla emocijama nabijena “Lonely”, u čijem je nastajanju sudjelovao popularni producent benny blanco.

“Kad su mi pokazali ovu pjesmu, bilo je teško poslušati je do kraja uzevši u obzir koliko mi je bilo teško proći kroz određena poglavlja u životu. Ušao sam u studio i otpjevao tekst do kraja, što mi nije bilo lako, ali shvatio sam koliko je bitno pričati o ovome. Svi smo mi ponekad usamljeni, vjerujem da je osnažujuće izraziti vlastitu ranjivost i zato vjerujem u ovu pjesmu”, napisao je Justin na društvenim mrežama na dan njene objave. Uz pjevača, u kreiranju “Lonely” sudjelovali su benny blanco (Selena Gomez, J. Balvin) i Finneas (Billie Eilish, Tove Lo).

Za singl je predstavljen i emotivan službeni video, koji prikazuje Justina kao mladog tinejdžera koji je na početku karijere, a tumači ga Jacob Tremblay, kojem se pjevač direktno obratio putem svojeg Instagrama: “Zahvalan sam što si bio veliki dio ovoga. Dao si uvjerljivost čitavoj priči i nitko to ne bi odradio bolje od tebe. Hvala ti”, napisao je.

Nedugo nakon objave pjesme Justin je gostovao u TV emisiji Saturday Night Live, tijekom koje je izveo i “Holy”. Riječ je o Justinovom drugom ovogodišnjem gostovanju u popularnom američkom showu; u veljači je u sklopu promocije albuma “Changes” uživo izveo singlove “Yummy” i “Intentions”, kojima je osvojio glazbene ljestvice.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background