Justin Bieber i Chance The Rapper predstavili zajednički singl “Holy”!

Napisao/la on 23/09/2020

youtu.be/pvPsJFRGleA

Nakon što je početkom godine objavio peti studijski album „Changes“, predvođen singlovima „Yummy“ i „Intentions“, Justin Bieber je objavio potpuno novu pjesmu „Holy“, kojom je započeo i novo razdoblje u karijeri. „Nova era. Novi singl. Krećemo,“ napisao je na društvenim mrežama nekoliko dana prije objave, kad je otkrio naziv svojeg novog singla.

Kao što su neki od fanova nagađali, na pjesmi je gostovao Chance the Rapper, s kojim je Justin već surađivao na singlu „Confident“, preuzetom s njegovog studijskog albuma „Journals“. Za „Holy“ je objavljen i službeni videospot, čiju režiju potpisuje Colin Tilley, a dostupan je na YouTubeu.

Osim novog albuma „Changes“, Justin je početkom godine na YouTubeu predstavio dokumentarnu seriju „Justin Bieber: Seasons“, u kojoj prikazuje svoj trenutni život, ali i priča o odrastanju, stvaranju glazbe te o traumama s kojima se borio tijekom karijere.

 

Premda Justin zbog pandemije koronavirusa nije mogao održati najavljenu Changes turneju, pjevač je i tijekom lockdowna bio glazbeno aktivan; objavio je cover pjesme „All My Life“, koju u originalu izvode K-Ci i Jojo te je predstavio i „Stuck with U“, duet s Arianom Grande.

 

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background