Jurica Pađen i Aerodrom iz vlaka poručuju: “Vozi, mademoiselle”

Napisao/la on 08/04/2020

Na krilima brojnih priznanja i objave sada već hvaljenog studijskog izdanja Dnevni rituali, Jurica Pađen & grupa Aerodrom pripremili su novi singl koji u pravom trenutku donosi obilje vedrine i pozitivne energije. Riječ je o pjesmi Vozi, mademoiselle koja je svoje mjesto pronašla među 13 brojeva na spomenutom novom albumu, a zaživjela je i u obliku video spota.

Bez obzira na tematiku nesretne ljubavi, Jurica Pađen sebi je svojstvenim tekstom i riffom uspio postići da pjesma zvuči poletno, radiofonično i veselo. Osim što potpisuje glazbu i tekst, Pađen zajedno s grupom Aerodrom supotpisuje aranžman, dok je produkciju radio u suradnji s Hrvojem Prskalom. U spotu koji je snimio i režirao Tin Majnarić kao gosti se pojavljuju umjetnica na hula hopu Jelena Znaor te Darko Hibler koji tumači ulogu pariškog uličnog svirača. Posebnu zahvalu bend upućuje Muzeju vlakića Backo mini expressu te HŽ-u koji su pridonijeli stvaranju sjajnih kadrova video spota.

Iznimno uspješnu diskografsku i koncertnu godinu Jurice Pađena i grupe Aerodrom obilježili su sjajno prihvaćeni singlovi koji su prethodili objavi albuma Dnevni rituali. Pjesma Sunce mi se smije provela je čak jedanaest tjedana na vrhu regionalne ljestvice Radija 202 Beograd, a bend je od strane renomiranog radija proglašen trećim najboljim regionalnim izvođačem u 2019. godini. Nakon koncertne promocije i proslave četrdeset godina djelovanja koju je bend obilježio u zagrebačkom klubu Boogaloo, uslijedilo je i priznanje za četrdeset godina uspješne karijere koje je diskografska kuća Croatia Records dodijelila Jurici Pađenu.


Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background