JONAS BROTHERS predstavljaju „Sucker”

Napisao/la on 07/03/2019

Grupa Jonas Brothers, jedna od najvećih pop senzacija 21. stoljeća, nakon šest godina pauze vraća se u punoj snazi. Potpuno neočekivano objavili su singl “Sucker” i iznenadili obožavatelje diljem svijeta.

“Vratili smo se!”, kratko i jasno je poručio trio koji čine Nick, Joe i Kevin. Baš kao i na njihovim prijašnjim hitovima, “Sucker” donosi zaraznu melodiju popraćenu plesnim ritmom, a ujedno je i pokazatelj koliko su braća glazbeno sazrijela. Za produkciju su zaslužni Ryan Tedder (Adele, Beyoncé, Demi Lovato) i Frank Dukes (Drake, Rihanna, Kendrick Lammar).

Službeni spot singla je u samo tri dana skupio više od 40 milijuna pregleda, te je dospio na listu najgledanijih u Hrvatskoj. Režirao ga je Anthony Madler (Rihanna, Justin Bieber).

Posljednje studijsko izdanje pod nazivom “Lines, Vines and Trying Times” objavili su 2009. godine, a tijekom pauze od zajedničkog izbivanja iz studija posvetili su se različitim projektima. Nick je izgradio uspješnu solo karijeru, posebice zahvaljujući hitovima “Jealous” i Chains”, dok je Joe okupio grupu DNCE koju najviše pamtimo po velikom hitu “Cake By The Ocean”.

Jonas Brothers glazbenu su karijeru započeli 2006. godine albumom “It’s About Time”, čime je obilježen početak započeli nove ere u pop glazbi. Do danas su prodali više od 17 milijuna primjeraka albuma i skupili više od milijardu streamova, a veliko im je priznanje i nominacija za nagradu Grammy u kategoriji Najboljeg novog izvođača 2009. godine.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background