Jonas Brothers objavili novi singl – “Cool”!

Napisao/la on 12/04/2019

Prošli mjesec su neočekivano predstavili singl „Sucker“ kojim su iznenadili obožavatelje širom svijeta, ali iznenađenja ima još! Jonas Brothers su predstavili novi singl „Cool“.

Nick, Joe i Kevin su predstavili još jedan novi singl i opet zaludili svijet. Njihov prošli singl “Sucker” zauzeo je prvo mjesto Billboard Hot 100 ljestvice i pokazao kako su se braća vratila u punom sjaju. Za pjesmu “Cool” napravljen je i prigodan videospot iza kojeg stoji redatelj Anthony Mandler (Rihanna, Drake, Eminem, Maroon 5), a dočarava atmosferu Miamija iz 1984. godine. Videospot je dostupan na YouTubeu, a do sad je sakupio preko 17 milijuna pregleda.

Sve ljubitelje grupe posebno je obradovala vijest kako trenutno rade i na vlastitom dokumentarnom filmu. Prošlog mjeseca najavili su partnerstvo s Amazon Studios, Philymack i Federal Films – divizijom Republic Recordsa – koji će izdati film, a bit će dostupan na servisu Amazon Prime u više od 200 zemalja širom svijeta.

Jonas Brothers su posljednje studijsko izdanje pod nazivom “Lines, Vines and Trying Times” objavili 2009. godine, a tijekom pauze od zajedničkog izbivanja iz studija posvetili su se različitim projektima. Nick je izgradio uspješnu solo karijeru, posebice zahvaljujući hitovima “Jealous” i Chains”, dok je Joe okupio grupu DNCE koju najviše pamtimo po velikom hitu “Cake By The Ocean”.

Jonas Brothers glazbenu su karijeru započeli 2006. godine albumom “It’s About Time”, čime je obilježen početak započeli nove ere u pop glazbi. Do danas su prodali više od 17 milijuna primjeraka albuma i skupili više od milijardu streamova, a veliko im je priznanje i nominacija za nagradu Grammy u kategoriji Najboljeg novog izvođača 2009. godine.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background