JONAS BLUE predstavlja „Polaroid“

Napisao/la on 25/10/2018

Ovu ćemo godinu pamtiti po njegovom uspješnom hitu „Rise“, ali to je bio samo početak! Talentirani producent Jonas Blue objavio je novi singl „Polaroid“ na kojem je surađivao s Liamom Payneom i Lennon Stellom. Uz to je najavio i svoj debitantski album!  

Nakon što je ovu godinu obilježio hitom „Rise“ koji je do sad skupio više od 500 milijuna slušanja na streaming servisima, britanski producent i DJ Jonas Blue objavio je novi singl naziva „Polaroid“. Na pjesmi je surađivao s nekadašnjim članom popularne grupe One Direction – Liamom Payneom, i sve popularnijom Lennon Stellom ( Lennon & Maisy). „Polaroid“ je pjesma koja nudi ono najbolje od R&B i pop zvuka, a potpisuju ju Blue, JP Cooper (Gorgon City, Craig David), Sam Romans (Mary J. Blige, AlunaGeorge) i Ed Drewett (One Direction, Olly Murs). Singl je u manje od tjedan dana poslušan više od 5 milijuna puta na YouTubeu.

Ovim je singlom Jonas Blue najavio svoj debitantski album koji će nositi naziv „Blue“. Mladi je glazbenik producirao čitav album, a na njemu će se naći neki od njegovih najvećih dosadašnjih hitova zahvaljujući kojima je stekao status jedne od najvećih mladih britanskih zvijezda („Fast Car“, „Mama“, „Rise“, „Perfect Strangers“). Na 15 pjesama dugom albumu pojavit će se neka od najvećih glazbenih imena kao što su Liam Payne, Joe Jonas i Era Istrefi.

Jonas Blue britanski je producent koji se široj javnosti predstavio 2016. godine obradom hita legendarne Tracy Chapman – „Fast Car“. Od tad je skupio zavidnih 5 milijardi streamova i 30 milijuna prodanih singlova. S nepunih 30 godina čak je 4 puta bio nominiran za nagradu BRIT te je 85 puta postigao platinastu nakladu zahvaljujući hitovima poput „Perfect Strangers“ i „Mama“.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background