Jonas Blue objavio novi singl naziva „What I Like About You“!

Napisao/la on 29/03/2019

Nakon što je prethodnu godinu obilježio globalnim hitovima i debitantskim albumom „Blue“, nezaustavljivi britanski producent i kantautor Jonas Blue nastavlja niz izvanserijskih singlova te tako predstavlja singl „What I like about you“.

„What I Like About You“ donosi priču o uzbudljivoj ljubavnoj vezi prožetu izvanrednim elektroničkim zvukom, kojim je Blue još jednom potvrdio svoj status prvoklasnog dance producenta i pop kantautora. S njim je na pjesmi surađivala Theresa Rex („Solo Dance“), talentirana danska pjevačica koja ga je osvojila svojim jedinstvenim glasom: „Od prvog trenutka kad sam čuo kako pjeva, znao sam da želim s njom surađivati. Ima nešto posebno u sebi, u njenom se glasu osjeti jako puno emocija i karaktera.“, rekao je Blue. Za pjesmu je na njegovom YouTube kanalu s više od 3 milijuna pretplatnika predstavljen i lyric video.

Blue je krajem prethodne godine objavio  svoj debitantski album naziva „Blue“. Na njemu su se našli neki od njegovih najvećih dosadašnjih hitova („Fast Car“, „Mama“, „Rise“, „Perfect Strangers“), te pjesme na kojima je surađivao s velikim glazbenim imenima kao što su Liam Payne, Joe Jonas i Era Istrefi.

Jonas Blue široj se javnosti predstavio 2016. godine obradom hita legendarne Tracy Chapman – „Fast Car“. Prethodnu je godinu obilježio hitom „Rise“, te je sveukupno skupio više od šest milijardi streamova i prodao više od 38 milijuna singlova. Čak je pet puta bio nominiran za nagradu BRIT, te je više od 80 puta postigao platinastu nakladu.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background