Jonas Blue i Paloma Faith kao magičan spoj na zajedničkom singlu „Mistakes“!

Napisao/la on 05/03/2020

Jonas Blue, britanski producent i hitmaker zaslužan za pjesme „Rise“ i „Perfect Strangers“ nastavlja impresivan niz upečatljivih singlova pjesmom „Mistakes“, na kojoj mu se pridružila popularna pjevačica Paloma Faith.

Jonas i Paloma zajedničku su suradnju priželjkivali dugi niz godina, a ta im se želja napokon i ostvarila. „Ova je suradnja za mene vrlo posebna, rad s Palomom nešto je čemu sam se jako dugo nadao. Drago mi je da mi je pošlo za rukom u našu zajedničku pjesmu ubaciti elemente UK House i garage glazbe, žanrova koji su imali velik utjecaj na moje kreativno oblikovanje“, otkrio je Jonas.

„Mistakes“ donosi njegov prepoznatljiv dance zvuk, što je potvrdila i Paloma: „Ne mogu biti mirna dok slušam ovu pjesmu, pravi je hit“. Singl supotpisuje britanski producent i kantautor Uzoechi Emenike, poznatiji kao MNEK (Rudimental, Zara Larsson, Years&Years).

Jonas Blue i glazbene suradnje idu ruku pod ruku. Na njegovom debitantskom albumu “Blue”, na kojem su se našli hitovi poput „Polaroid“, „Rise“, „Fast Car“ i „Mama, pojavljuju se brojna glazbena imena kao što su Jessie Reyez, Joe Jonas, Nina Nesbitt, Liam Payne i Chelcee Grimes. Hitovi koje je Jonas kreirao do danas su skupili više od 10 milijardi streamova. Popularni producent glazbi je posvećen i izvan studija, što potvrđuje i ovogodišnja turneja po Britaniji i Japanu koja je skoro u potpunosti rasprodana.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background