John Newman se vraća u velikom stilu uz novi singl “Feelings”!

Napisao/la on 07/03/2019

Vlasnik jednog od najprepoznatljivijih glasova glazbenog svijeta John Newman vratio se na scenu. To je učinio predstavivši najnoviji singl “Feelings”.

U svojem prepoznatljivom stilu, John nam uz “Feelings” donosi pravi plesni hit čiji se refren pamti već nakon prvog slušanja. Pjevač je na singlu surađivao sa švedskim kolektivom BLNK (The Chainsmokers, NEIKED),  dok je za produkciju zaslužan Jarly (Adam Lambert, Martin Garrix).

Johnove su pjesme nedavno premašile dvije milijarde streamova, a taj se broj udvostručuje ako se uzmu u obzir sve njegove glazbene suradnje. Među njima se s više od 600 milijuna streamova svakako ističe “Blame”, na kojoj je Newman udružio snage s popularnim producentom Calvinom Harrisom.

John Newman široj se javnosti predstavio 2013. godine debitantskim singlom “Love Me Again”. Pjesma se pokazala kao pravi hit, te je zauzela prvo mjesto britanskih top ljestvica, a našla se pri vrhu najslušanijih u zemljama kao što su Australija, Belgija, Njemačka i Austrija. “Love Me Again” se ujedno javlja na soundtracku popularne videoigre FIFA, dok je službeni spot pregledan više od 650 milijuna puta. Newman je do danas izdao dva studijska albuma, “Tribute” i “Revolve”, na kojima su se našli hitovi poput “Losing Sleep” i “Come And Get It”.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background