JAX JONES & YEARS & YEARS predstavljaju „Play“

Napisao/la on 30/11/2018

Nakon brojnih suradnji sa zvijezdama kao što su Stefflon Don i Demi Lovato, talentirani britanski producent i DJ Jax Jones udružio je snage s još jednim talentiranim glazbenikom. Ovog je puta to Olly Alexander, karizmatični član dance senzacije Years & Years. Iz njihove glazbene radionice proizašla je fantastična pjesma „Play“, koju će plesni podiji dočekati s velikim oduševljenjem.

„Jax je doista fantastičan suradnik, čitavo smo se vrijeme smijali i plesali. U procesu nastajanja pjesme imao sam mnogo ideja, na kraju smo izabrali ono što nam se najviše svidjelo i iz toga je nastao ovaj singl. Trudili smo se stvoriti nekakvu napetost i iščekivanje u pjesmi.“, komentirao je Olly Alexander, pjevač grupe Years & Years.

Sa suradnjom je i sam Jax više nego zadovoljan – „Olly posjeduje doista jedinstven glas, nemoguće je ignorirati ga kad ga čujete. Jednom kad smo dovršili tekst, odlučili smo napraviti pjesmu koja će imati snažan utjecaj UK garage glazbe, ali i house i soul žanrova“, rekao je.

Jax Jones široj se publici predstavio svojim hitom „I Got U“, koji je dospio na prvo mjesto najslušanijih pjesama u Ujedinjenom Kraljevstvu. Svoj je status glazbenog genijalca potvrdio odličnim pjesmama poput  „You Don’t Know Me“ i „Breathe“. Jedan je od rijetkih britanskih dance glazbenika koji su dospjeli na Billboard Dance listu, a u preostale uspjehe se ubrajaju i nominacije za nagradu BRIT i Grammy. Do danas je njegova glazba skupila više od dvije i pol milijarde streamova, dok su spotovi na njegovom službenom YouTube kanalu skupili više od 600 milijuna pregleda.

Britanski će producent ovog petka nastupati za DJ pultom zagrebačkog kluba Johann Franck, što je više nego odlična prilika za one koji 30.11. žele provesti plešući na neke od najvećih dance hitova ovog desetljeća.


Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background