Jax Jones predstavlja singl „Ring ring“

Napisao/la on 31/08/2018

On je jedan od najbrže rastućih dance izvođača, a ne prestaje iznenađivati s pjesmama koje su kao stvorene za duge ljetne noći. On je Jax Jones, a predstavio je novi singl „Ring Ring“ na kojem su mu društvo pravili Mabel i Rich The Kid. Singl „Ring Ring“.

Jax Jones oduvijek je volio suradnje. Do sad je surađivao s mnogim izvođačima kao što su Demi Lovato, Stefflon Don, Raye i Ina Wroldsen. Ovaj put odlučio je priliku dati pjevačici u usponu Mabel i reperu pod pseudonimom Rich The Kid. „Htio sam napraviti nešto drugačije od dosadašnjih pjesama, maknuti se od plesnih klubova i pokazati svoj doseg, ali i dalje zadržati plesni element. Mabel je odlična za suradnju, ona živi i diše sve o čemu pjeva i taj dio snimanja je bio izrazito uzbudljiv. Cilj je bio i da se Rich The Kid osjeća dobro, a radi se o jednom od trenutno najboljih repera u SAD-u“ komentirao je Jax Jones.

Mabel je nominirana za ovogodišnju BRIT nagradu kritičara, a vlastitim je pjesmama prikupila preko 90 milijuna slušanja na streaming servisima, pogotovo s pjesmom „Finders Keepers“ koja je postala jedan od velikih hitova 2017. godine. Ona je također dala komentar o ovoj suradnji: „Rad na ovoj pjesmi je za mene predstavljalo odlično iskustvo. Tekst za pjesmu je napisan u sat vremena i činilo se kao da se sama piše, a to je bilo jako uzbudljivo!“

S druge strane, reper Rich The Kid do sad je surađivao s poznatim imenima poput Pushe T ili Kendricka Lamara. Njegov debi album, „The World Is Yours“, na Spotifyu je preslušan preko 500 milijuna puta, a na istom albumu gostuju Lil Wayne, Rick Ross, Chris Brown i mnogi drugi. Još jedna uspješna suradnja je iza Jonesa, a ispred njega veoma radno ljeto.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background