Jax Jones objavio novu pjesmu naziva „Harder“ ft. Bebe Rexha!

Napisao/la on 15/07/2019

Nakon brojnih suradnji sa zvijezdama kao što su Jess Glynne, Stefflon Don i Demi Lovato, producent i DJ Jax Jones udružio je snage s popularnom američkom pjevačicom Bebe Rexha i predstavio novi singl „Harder“.

U prepoznatljivom Jaxovom stilu, „Harder“ donosi zarazni dance ritam, dok moćan vokal talentirane Bebe Rexha samouvjereno preuzima kontrolu nad čitavom pjesmom. Iako je ovo prva suradnja koju su Jones i Rexha zajedno snimili, oboje su dosad predstavili niz hitova koji su vladali glazbenim ljestvicama. S tako impresivnim glazbenim katalogom, „Harder“ će bez sumnje donijeti savršenu formulu za idealan soundtrack ljeta.

Uz Jonesa i Rexhu, „Harder“ supotpisuju Steve Mac (Calvin Harris, John Newman) i Camille Purcell (Clean Bandit, Olly Murs). „Camille i ja bliski smo suradnici, zajedno smo radili na uspješnim pjesmama „All Day and Night“ i „Ring Ring“. Kad nam se pružila prilika da s nama radi Steve Mac, kojem se jako dugo divim, bio je to znak da moramo isprobati nešto novo i pomaknuti vlastite kreativne granice. Nakon što nam se pridružila Bebe Rexha, bio je to šlag na kraju“, rekao je Jax.

Jax Jones široj se publici predstavio svojim hitom „I Got U“, koji je dospio na prvo mjesto najslušanijih pjesama u Ujedinjenom Kraljevstvu. Svoj je status glazbenog genijalca potvrdio pjesmama poput „You Don’t Know Me“ i „Breathe“. Jedan je od rijetkih britanskih dance glazbenika koji su dospjeli na Billboard Dance listu, a u preostale uspjehe se ubrajaju i nominacije za BRIT i Grammy nagradu. Do danas je njegova glazba skupila više od dvije i pol milijarde streamova, dok su spotovi na njegovom službenom YouTube kanalu skupili više od 600 milijuna pregleda.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background