Jamajčanska reggae zvijezda u novom hitu Brain Holidaysa!

Napisao/la on 17/07/2020

Naši ambasadori ljubavi i pozitivnih vibracija Brain Holidays predstavljaju novi singl “Petar Pan” nastao u suradnji s poznatom jamajčanskom pjevačicom Italee Watson. Slatka, romantična strana života svima nam je poveznica s podrškom i partnerstvom, a “Petar Pan” nam ocrtava upravo taj bezbrižni svijet.

Snimati u studiju legendarnog Boba Marleyja Holidaysima je bio dream come true i definitivno jedan od najboljih načina za obilježiti dvadeset godina postojanja. “Petar Pan” nam stiže nakon singla “Kuća puna ritma” kojim su nedugo po povratku s Jamajke feel good vibracije raširili po čitavoj regiji.

Frontman i osnivač Brain Holidaysa, Marko Gaćina o nastanku singla kaže: “Ova pjesma bila nam je jedan od favorita s albuma, kad nam je Italee došla u studio na snimanje, dogodila se totalna magija. Nadam se da će ljudi dio te magije prepoznati u ovoj pjesmi.”

Italee Watson je rođena u Kingstonu na Jamajci, od ranog djetinjstva ova talentirana pjevačica, model, pjesnikinja, producentica i aktivistica stvara vlastite impresivne pjesme. Gostovala je na Shaggyjevom multiplatinastom albumu “Hot Shot” pod aliasom Rude te se pod istim imenom pojavljuje na soundtracku hit filma “Show Time” u kojem glavne uloge nose Eddie Murphy i Robert De Niro. Također ima vlastitu produkcijsku kuću koja je surađivala s popularnim dancehall izvođačima poput Seana Paula, Beenieja Mana, Elephant Mana, Red Rata, Sizzle… Tijekom svoje dugogodišnje karijere ostvarivala je suradnje s etabliranim izvođačima poput Tonyja Kanala (No Doubt), Dereka Bramblea, Davea Stewarta, UB4O, Jeffa Bova, Davea Kellya, Boba Livingstona i Slyja Dunbara.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background