J.R. AUGUST: Distort Reality najava je prvog live albuma glazbenika svjetskog kalibra

Napisao/la on 02/09/2020

J.R. August, glazbenik svjetskog kalibra i trostruki dobitnik nagrade Porin, 15. veljače nastupio je u rasprodanom Hrvatskom glazbenom zavodu – bilo je to veličanstveno koncertno iskustvo.  Dupkom ispunjeni Hrvatski glazbeni zavod J.R. August uveo je u svoj mistični svijet gdje se isprepliću gospel, blues, boogie, doo-wop i a cappella, a sve podcrtano njegovim prepoznatljivim falsetom.

Snimka ovog fantastičnog koncerta na Blu-rayu i dvostrukom CD-u pod nazivom Live at Hrvatski glazbeni zavod bit će objavljena u petak, 4. rujna. Kao najava prvog J.R.-ovog live albuma objavljen je spot za pjesmu Distort Reality s kojom je bio otvoren koncert. Kad pogledate i čujete J.R.-a shvatit ćete da se radi o nečem izvanrednom, zavest će vas svojom pjesmom nakon čega ćete ga se teško riješiti.

Live at Hrvatski glazbeni zavod donosi 14 pjesama, od kojih dvije koje će se po prvi put naći na nosaču zvuka, The Misanthropist i The Exorcist, a s kojim J.R. najavljuje rad na novom studijskom albumu. Prvo J.R.-ovo live izdanje, opremljeno sjajnim slikama sa samog koncerta koje će vam još bolje približiti atmosferu koja je vladala tu večer u  prekrasnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda, u prodaji će se naći od petka, 4. rujna po cijeni od 99 kuna za Blu-ray, odnosno dvostruki CD.

J.R. August publiku je osvojio svojim neprikosnovenim talentom, a prvijenac Dangerous Waters dobio je mahom sjajne kritike, od objave se nalazi na listi najprodavanijih izdanja te je objavljen i kao bogato opremljeno dvostruko LP izdanje. Osim prvijenca, i kolekcija EP-jeva Murky Waters ugledala je svjetlo dana ove godine.

U ovo vrijeme smanjenih koncertnih aktivnosti prepustite se glazbenoj čaroliji J.R. Augusta i uz fantastičnu koncertnu izvedbu pjesme Distort Reality othrvajte se distorziranoj realnosti koja nas trenutno okružuje.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background