Ivana Kindl predstavila novi plesni singl “Divovi ljubavi”!

Napisao/la on 03/07/2020

Ivana Kindl, jedna od naših najboljih vokalistica, novim singlom, disko funk pjesmom „Divovi ljubavi“ poziva na ples sve zaljubljene čije će srce pod okriljem ljetne noći probuditi divove ljubavi. Brzim ritmom, dominantnom bas linijom koja pjesmi daje funk notu te pitkom melodijom, Ivana zaziva divove ljubavi da otvore put prema novoj ljubavnoj priči.

„Ova pjesma nastala je prvenstveno kao poziv na ples, jer ples kao i pjevanje oslobađa tijelo i um od stresa i stvara osjećaj ugode. Već s prvim taktom nožice cupkaju, a kako se pjesma razvija tako i adrenalin raste te pokreće dobru energiju. Tematika pjesme govori o dozivanju divova ljubavi, inspirirale su me božice ljubavi iz raznih mitologija koje spominjem u refrenima, a to su Venera, Freya i Inanna“ – rekla je Ivana.

Pjesma je autorsko djelo Ivane Kindl, nastala uz pomoć Ivaninog stalnog suradnika, producenta i aranžera, Alena Križaja, s kojim supotpisuje glazbu. Za miks i mastering bio je zadužen Filip Vidović iz Matterhorn music studija.

Videospot za pjesmu radio je nedavno Porinom nagrađeni Dalibor Barić koji je svojim pop art animacijama dočarao atmosferu. Videospot za pjesmu će biti dostupan uskoro, a do tad pjesma “Divovi ljubavi” svira u radijskom eteru.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background