IVANA KINDL ima novi singl „Budi Mi Blizu“

Napisao/la on 02/11/2018

Iz glazbenog i autorskog pera naše ponajbolje vokalistice Ivane Kindl stiže novi singl „Budi Mi Blizu“! Osim nje, pjesmu ponovno supotpisuje njezin partner i producent Alen Križaj, a svoj doprinos dao je i Srđan Sekulović Skansi. Singl je premijerno predstavljen u eteru Drugog programa Hrvatskog radija, u emisiji “Music pub Zlatka Turkalja”, te je dostupan za radijski eter.

„Ovo je pjesma koja otkriva moju nježniju stranu, progovara o slatkom i neodoljivom zaljubljivanju, ljubavi koja je na početku cvjetanja, onom najljepšem osjećaju koji obuzme duh i tijelo. Sviđa mi se gradacija pjesme, čvrsti ritam u kombinaciji sa suptilnom i zaraznom melodijom, te interpretacijom koja pred kraj eruptira uz dašak gospela”, otkriva Ivana Kindl o pjesmi “Budi mi blizu”. Službena objava, zajedno s videospotom, slijedi u petak, 2. studenog.

Nakon odličnog prijema autorskih pjesama “Sve istine i laži” te “Ima nade”, koje su provele nekoliko mjeseci unutar HR Top 40 liste, očito je kako je Ivana Kindl u kreativnom zamahu, budući da ponovno autorski potpisuje i ovaj novi singl “Budi mi blizu”. U kreiranju glazbe pomogao joj već spomenuti Alen Križaj, dok je za miks i master zaslužan Skansi, s kojim je Ivana ostvarila svoju prvu suradnju!

Novi singl prati i objava videospota, redatelja Dalibora Barića, koji je pjesmi dao poseban vizualni identitet. Upravo je on kreirao i predivne vizualizacije u Ivaninom videu za prethodni singl “Ima nade”, stoga ne čudi nastavak ove suradnje.

Ivanin kreativni zamah sljedeće će godine rezultirati i objavom iščekivanog novog i to petog po redu studijskog albuma, čiji detalji će biti poznati naknadno

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background