“Ispod punog mjeseca” – violinom do nove hit balade Matt Shafta

Napisao/la on 08/11/2019

Nakon službene objave debitantskog album “YOUNG” na engleskom jeziku, Matt Shaft objavljuje novi singl na hrvatskom jeziku “Ispod punog mjeseca“. Mladi glazbenik nastavlja koračati domaćom singer-songwriter scenom te i za ovu pjesmu potpisuje glazbu, tekst i aranžman.
Ispod punog mjeseca” je prva ljubavna balada koja će se nalaziti na debi albumu na hrvatskom jeziku koji se očekuje na jesen iduće godine.

Povodom singla Matt je izjavio: “Ovo je moja prva pjesma koju sam u cjelini napravio u svojoj sobi. Tekstualno sam opisao situaciju zaljubljeno-nesigurnog para gdje je potreban upravo taj prvi hrabri korak da zajednička priča započne. Što se tiče zvuka, dao sam si vremena i truda te malo eksperimentirao sa drugačijim aranžmanom i pokušao ga približiti zvuku trenutne svjetske pop scene. Drugačijim pristupom slaganja instrumenata i izborom sampleova, dobije se raznolikost na svakoj pjesmi. Trudim se da svaka pjesma bude drugačija i nadam se da ću imati jednako kvalitetan i šarolik album kao cjelinu. 

Naravno i ovu pjesmu nije zaobišao njegov prepoznatljivi element izražavanja – VIOLINA.

Popratnu animaciju za pjesmu je izradio Robert Matijević, kojem je ovo bio prvi zajednički projekt s Shaftom.

Za mix i master je zadužan Antonino Šimić iz Greenwood studija.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background