‘In The Darkness’ – ToMa na Dori predstavio emotivnu baladu

Napisao/la on 24/02/2022

“Hrvatski Sam Smith”, kako su ga prozvali gledatelji ovogodišnje Dore- ToMa, na opatijskoj pozornici ove subote premijerno je izveo svoju pjesmu ‘In The Darkness’. Pjesmu je napisao zajedno sa svojim ustaljenim švedskim producentskim timom- Adriana Pupavac i Andreas Björkman. Pjesma je u konačnici, upakirana emotivnim nastupom na opatijskoj pozornici, osvojila sedmo mjesto na ovogodišnjoj Dori.

“Drago mi je da sam imao priliku drugu godinu za redom Hrvatskoj predstaviti sebe i svoju pjesmu u borbi za statuu Dore. Ove godine ipak se dogodila jedna laganija, sporija i drugačija pjesma što je mnoge iznenadilo u kontekstu prošlogodišnjeg nastupa. No, pjesma je došla do ljudi, svidjela im se i to mi je najbitnije. Osim što je zaživjela među ljudima, ove subote smo ju prezentirali i na opatijskoj pozornici u jednom jednostavnom, minimalističkom, ali efektnom nastupu kojim je dobila svoju treću dimenziju.” – rekao je ToMa.

Iako je tema oko Dore još svježa i aktualna, ToMa je već spreman za daljnje projekte na kojima već marljivo radi: „Sad nakon Opatije uzimam par dana pauze, odmaram i punim baterije. Kad se baterije, pak, napune-ide novi singl. Već se lagano radi na njemu, al’ sad ćemo ubaciti u petu brzinu da ga što prije isporučimo publici!“

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background