HRVY objavio novi singl „Million Ways“!

Napisao/la on 14/11/2019

Prethodne je godine dospio na BBC Radio 1 Brit List, popis perspektivnih debitanata, a danas s više od sedam i pol milijuna mjesečnih slušatelja na Spotifyju i više od 850 milijuna streamova potvrđuje nezaustavljivi rast popularnosti. Pred sam kraj godine, HRVY nam predstavlja potpuno novi singl „Million Ways“.  

„Million Ways“ donosi snažan ritam upotpunjen slojevitim klavijaturama i upečatljivim pratećim vokalima koji se ističu na refrenu. Produkciju potpisuje tim Red Triangle (Charlie Puth, One Direction, Ceelo Green), a za pjesmu je kreiran i lyric video.  

S tek navršenih 20 godina, HRVY je već zvijezda čija popularnost doseže globalnu razinu. Talentirani je glazbenik ove godine diljem svijeta održao rasprodane koncerte, a neke od zemalja koje je posjetio bile su SAD, Kina, Japan, Filipini i Meksiko. Veliki je uspjeh ostvario i zahvaljujući singlu „Told You So“, koji je već u prvom tjednu objave skupio više od tri milijuna streamova.

HRVY porast popularnosti ne mjeri samo na društvenim mrežama, na kojima ima više od četiri milijuna pratitelja, već i brojnim priznanjima, u koja se ubraja nominacija za FOX Teen Choice Award nagradu. Talentirani je glazbenik do danas surađivao s raznim poznatim imenima kao što su Jonas Blue i NCT Dream, a posvećenost tome što radi učinila ga je jednim od najpopularnijih glazbenika na streaming platformi Spotify.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background