Hit singl „Hey There Delilah“ u pop/house remake-u – zahvaljujući švedskom producentu Andrelliju!

Napisao/la on 20/08/2020

Švedski producent Andrelli, kojeg smo do sada imali priliku upoznati kroz remixeve za imena kao što su Lady Gaga, Rihanna i Alessia Cara, predstavio je svoju ljetnu glazbenu poslaticu – pop/house remake dobro nam poznatog hit-singla „Hey There Delilah“!  

Ovaj DJ i producent dolazi iz Gothenburga, a na svjetsku glazbenu scenu je hrabro zakoračio 2016. godine, kada je za velika svjetska pop-imena remiksirao njihove hitove; zaslužan je za remikseve pjesama kao što su „Million Reasons“ Lady Gage i „Desperado“ Rihanne, a početkom ljeta ove godine ulazi u novo poglavlje. Upravo je sredinom lipnja predstavio svoj remake pjesme „Hey There Delilah“, hit singla skupine Plan White T’s iz 2005. godine.

„Htio sam zadržati nježniji prizvuk pjesme, istovremeno predstavljajući svoj glazbeni potpis – pop-chill atmosferu umotanu u groove-house!“ otkriva Andrelli, kojemu je kako naglašava cilj da se ljudi osjećaju dobro kada slušaju njegovu glazbu.

Pjesma je do sada ostvarila više od 200 milijuna streamova diljem svijeta te dosegnula #35 švedskog Airplay Radio Charta.

Također, u svrhu predstavljanja svog singla hrvatskoj publici, Andrelli je snimio nekoliko audio ID-eva koje slobodno možete koristiti u svom radijskom eteru.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background