Gruzijsko-grčka pjevačica Tamta predstavila novi singl “Replay”!

Napisao/la on 29/03/2019

Talentirana Tamta jedna je od najutjecajnijih glazbenica Grčke i Cipra, a ističe se svojim jedinstvenim vokalom i snažnom scenskom karizmom. Modna i glazbena kreativnost bez kočnica njen je zaštitni znak, te su joj iz tog razloga mediji nadjenuli naziv “Moderna Pepeljuga”. Pjevačica je nedavno predstavila novi singl “Replay” kojim će predstavljati Cipar na Natjecanju za Pjesmu Eurovizije.

“Vrlo sam uzbuđena zbog mog nastupa na Euroviziji, to je nešto što sam jako dugo željela i napokon je došao taj trenutak. Nadam se da će se publici svidjeti moja pjesma.”, izjavila je Tamta. “Replay” donosi zarazan pop refren nošen snažnim ritmom, a službeni je spot u samo dva tjedna pregledan više od dva milijuna puta.

Uz uspješnu glazbenu karijeru, pjevačica paralelno sudjeluje u brojnim projektima. Nastupala je u popularnim mjuziklima “Rent“ i “Cabaret“, te je do 2018. godine bila dio žirija popularnog talent showa “X-Factor“. Ta su iskustva dodatno ojačala njen status na glazbenoj sceni Grčke i Cipra.

Tamta Goduadze rođena je i odrasla u Gruziji, iz koje je u Grčku odselila nakon što je napunila 22 godine. Grčka ju je publika upoznala zahvaljujući njenom sudjelovanju u TV showu “Greek Idol“, na kojem je osvojila drugo mjesto. Pjevačica je do danas objavila četiri studijska albuma i objavila 12 singlova, koji su se redovno našli na vrhu brojnih grčkih radijskih ljestvica. Glazbenica je nastupala na brojnim glazbenim festivalima diljem svijeta, a surađivala je s izvanrednim izvođačima kao što su Helena Paparizou, Mikolas Josef, Sakis Rouvas i mnogi drugi. Bavi se i aktivizmom, te je ambasadorica udruge za borbu protiv raka dojke i aktivno podržava azil za životinje Save A Greek Stray.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background