Grupa Zoster objavila videospot za pjesmu “Čovjek zvani činjenica”

Napisao/la on 11/01/2023

Grupa Zoster objavila je video spot za pjesmu “Čovjek zvani činjenica”, koja je četvrti singl sa njihovog novog albuma “Najgori”. Glazbu i tekst potpisuje frontmen grupe Mario Knezović, a aranžman  Adis Sirbubalo. Gostujući glazbenici na pjesmi su Johnny Gomez na perkusijama i Miron Rafajlović koji je odsvirao trube. Videospot za pjesmu radio je dugogodišnji suradnik grupe Zoster, Miki Olabarri.

“Spot za pjesmu ‘Čovjek zvani činjenica’ snimljen je u sedmom mjesecu 2022. godine diljem Španjolske od sjevera do juga, od Costa Brava do Costa del Sol po starim napuštenim cestama tražeći ostatke nekih lijepih vremena i mjesta koja će uskoro nestati. Snimljeno je sa Super 8 analognim filmom, inspirirano serijama b produkcije iz kasnih sedamdesetih. Spot predstavlja pilot/trailer filma koji nikad neće biti snimljen”, navodi frontmen benda Mario Knezović.

Album “Najgori” imat će 10 pjesama koje su koncepcijski povezane, a svjetlo dana ugledati će ovog proljeća. Zoster je 2020. godine potpisao ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom za izdavanje novog albuma koji je sniman u Muzičkom centaru Pavarotti u Mostaru, studiju Baraka u Mostaru i studiju Modra rijeka u Sarajevu.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background