Grupa Bang Bang najavila veliki samostalni koncert u Tvornici kulture

Napisao/la on 18/01/2019

Popularna pop rock šestorka Bang Bang odavno je zaslužila velike pozornice, što svojom energijom, što odličnom glazbom koja se ne zaboravlja i koja je puno puta osvajala srca slušatelja i radijskih etera. U njihovom slučaju sedam je sretan broj i u sedmoj godini postojanja najavljuju prvi veliki samostalni koncert koji će se održati u Tvornici kulture, 1. ožujka.

“Imam”, “Kako stoje stvari” feat. Saša Antić, “Nešto me pogodilo”, “Stranci”, “Pijani i zaljubljeni”, “Prijezir”, “Što ako ne bude po tvom”, “Papar i sol”, samo su neki od hitova koji su zavladali radijskim eterom, a većina njih se nalazi na njihovom prvom studijskom albumu “Bez obzira na sve” iz 2015. godine. Iza njih su i brojne nagrade poput Porina, Music Puba i Mega Muzika Awardsa, dok su sjajne nastupe ostvarili i na nekoliko hrvatskih festivala uključujući Dalmatinsku šansonu u ŠibenikuSlavonija fest CMC200, a bili su i dio velikog projekta Zlatka Turkalja Turkija i Croatia Recordsa “Zimzeleno A novo”.

Sve su ove činjenice pokazatelj kako je Tvornica kulture logičan slijed, a nakon nje, uvjereni smo, još puno vrhunskih koncerata.

“U Tvornici ćemo pokazati onaj žešći zvuk koji tinja u svima nama, i namjeravamo biti glasni! Uz naše najpoznatije pjesme pop-rock zvuka, ovaj koncert bih najbolje opisala sloganom – očekujte neočekivano – jer vjerujemo da ćemo mnoge iznenaditi kad nas čuju uživo i to u nama genijalnom prostoru Tvornice kulture”, rekla je pjevačica Bang Banga i jedan od najboljih hrvatskih pop rock vokala, Lara Antić Prskalo.

Ulaznice su već u prodaji po cijeni od 40 kuna u pretprodaji na svim prodajnim mjestima Entrio.hr, dok će na dan koncerta iznositi 50 kuna. Svakako u svoje kalendare zabilježite 1. ožujka za prvi veliki samostalni koncert Bang Banga. Prvi se pamti, a iako je obilježen brojkom sedam ova sedmica je u slučaju ove ekipe sretna.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background