Gospodin ”Lutak” nije drznik, on je fin momak!

Napisao/la on 15/07/2019

Iz glazbene radionice projekta Bordo stigao je novi ljetni, osvježavajući soundtrack za repeat – „Lutak“, vrlo direktna pjesma o tome kada znaš da trebaš biti pametan, ali kad mozak pregori i srce vodi – nerijetko ispadneš jako glup, kaže nam Martin Žunec koji ujedno producira, piše glazbu, tekstove i aranžmane Bordoa. 

S novom ljetnom sezonom, stižu i novi trendovi, a ovog ljeta umjesto flamingosa preporučujemo lutke na napuhavanje, kroz šalu će Martin. Snimanje spota s gospodinom Lutkom bilo je očekivano zabavno iskustvo, a očekivano je bilo i da napuhani Lutak mamio poglede svih prolaznika.

Spot je snimljen u Trešnjevačkom parku nakon skoro dva mjeseca odgađanja radi kiše i lošeg vremena da bi napokon uspjeli uhvatiti jedan sunčan dan, nakon kojeg, pogodite, opet nastupa razdoblje kiše i sivila. Svemir se smilovao i rekao hajde, Lutak i Bordo, imate 24 sata”, nastavlja Martin te dodaje kako nije bilo prolaznika koji se nije začudio gospodinu Lutku dok je u hladu čekao na svoj red scene.

“Na snimanju smo dobili besplatnu pomoć, ali i tisuće i tisuće pitanja u stilu “Za što inače služi takva lutka?”, a neke starije gospođe čak su nas malo i gledale ispod obrva dok su se Lea i  Lutak sumnjivo škakljali i grlili na piknik dekici, možda im nije bilo najjasnije o čemu se radi! No, kako bilo, gospodin  Lutak nije drznik, on je zaista fin momak i profesionalac koji samo vjerno prati scenarij“, objašanjava Martin Žunec.

Pjesma je nastala u Rijeci sredinom prve polovice 2019. godine, a nešto kasnije snimljena je u Zagrebačkom studiju “Narnija”. Kao i na prethodnim spotovima projekta Bordo, u spotu je glavnu riječ vodila fotografkinja, videografkinja i make-up artist Lea Klečak. Nakon „Ni više ni manje“, „Falit ćeš mi nakon ljeta“ i „Iskre“, ovo im je četvrta suradnja, ali kako kaže Martin, definitivino ne i zadnja.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background