GORDANA MARKOVIĆ se pita „Što smo naučili“

Napisao/la on 24/01/2019

Gordanu Marković publika prepoznaje kao polovicu dua Auguste i izvođačicu u HRT-ovoj emisiji „A strana“, a stigao je trenutak da se predstavi i kao kantautorica u solo vodama! Prvi korak u tome je objava samostalnog singla „Što smo naučili“!

Svoje umijeće stvaranja glazbe već je pokazala i dokazala u Augustama, a „Što smo naučili“ Gordanina je premijera i u tekstualnom dijelu –  i glazbu i tekst pjesme potpisuje sama, dok joj je u aranžmanu pjesme pripomogao Tomislav Šušak (Vatra), ujedno i producent pjesme.

„Gordana i ja surađujemo već godinama u raznim oblicima, ali je rad na novom materijalu donio zdravo osvježenje u obliku drugačijih pjesama i novog načina rada. Veselim se što će ljudi imati prilike čuti što spremamo!“ otkrio je spomenuti producent pjesme, Tomislav Šušak.

Intrigirajući pop atmosferom, Gordanin debitantski singl odmiče od glazbe kroz koju smo je do sada poznavali, no sasvim dovoljno elemenata ostalo je da kroz „Što smo naučili” čujemo karakteristični glazbeni potpis ove mlade i talentirane glazbenice.

„Rad na samostalnom autorskom albumu velika mi je želja već duže vrijeme, ali nisam se htjela upustiti u to dok nisam osjećala da sam potpuno spremna. U Tomislava imam veliko povjerenje što se tiče aranžmana, tako da je on najvećim dijelom zaslužan za finalni zvuk. Napokon je došao trenutak da čujete bar mali dio onoga na čemu već nekoliko mjeseci radimo u studiju!“, rekla je Gordana o svom novom glazbenom početku.

U studiju Tomislava Šuška i dalje je dinamično, jer Gordana radi na svome prvom samostalnom albumu, a upravo predstavljeni singl „Što smo naučili” tek je početak. Pjesma je trenutno dostupna u radijskom eteru, dok službena objava u digitalnom obliku i s pratećim videospotom slijedi u petak, 1. veljače!


Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background