Gibonni objavio novi singl s EP-a ‘U po’ ure’ – ‘Mlijeko proliveno’!

Napisao/la on 29/06/2023

‘Mlijeko proliveno’ peti je singl skinut s posljednjeg Gibonnijevog diskografskog izdanja EP-a ‘U po’ ure‘, koji je objavljen prije točno dvije godine.

Pjesmu je odsvirao je Gibonnijev bend, kojem se pridružio svjetski priznati gitarista Yogi Lonich, uz kojeg isti instrument sviraju sam Gibonni i Nikša Bratoš

‘Kada mi je Gibo došao otpjevati ovu pjesmu u studio počeo se odmah skidati i izuvati’, prisjeća se producent Nikša Bratoš i nastavlja, ‘Pitao sam ga: ‘Opet mi se skidaš u studiju? A on kaže,  ‘A šta ću kad iz mene sve isparava!’ Tada sam znao da ćemo imati novi hit, jer svaki put kad je pjevao bos bilo je tako. Taj poj sredovječnog muškarca u potkošulji čisti je bingo!’

Pjesma je već dobila uspješnu potvrdu na Gibinim koncertima pa ne sumnjamo da će i ona postati još jedan hit u njegovoj pjesmarici, a uskoro će ju popratiti i video spot u režiji Vojana Koceića.

U međuvremenu je Gibo krenuo i na uspješnu turneju od rasprodanih zagrebačkih Arena, pa preko sarajevske Skenderije do budućih nastupa u beogradskoj (20.10). i varaždinskoj Areni (9.12.), te uskoro vjerujemo i u drugim velikim koncertnim prostorima Hrvatske i regije.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background