“Gdje je sad ljubav” pita se Iva Ćurić

Napisao/la on 18/01/2019

Iva Ćurić, jedna je od onih mladih pjevačica koja ne može proći nezapaženo. Šira publika ju je upoznala talent show Factor x Adria, a njeni impresivni nastupi doveli su je do suradnje s poznatim autorima.

Tako već neko vrijeme ova simpatična Đakovčanka surađuje s Tomislavom Jelićem, producentom Styx production, a zajedno su snimili pjesme „Boje“ i „Sjajiš“. Najnoviji Ivin singl „Gdje je sad ljubav“, Tomislav potpisuje kao koproducent uz Daniela Hojsaka, a autorica ove prekrasne balade je Marina Hojsak. Iva će ju uživo izvesti na predstojećem 66. Zagrebačkom festivalu, a činjenica da je njena pjesma odabrana među 21 skladbu itekako je veliko priznanje za Ivu i njene autore.

“Imam sreću da radim s odličnim ljudima, punim potpore i velikog iskustva. Ova pjesma govori općenito o ljubavi i nedostatku empatije među ljudima. U ovo božićno vrijeme, nekako smo više toga svjesniji pa se nadam da će ljudi zaista prigrliti ovu pjesmu i biti tolerantniji jedni prema drugima i kad prođu blagdani”, rekla je Iva.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background