Freya Ridings predstavlja „Lost Without You“

Napisao/la on 30/11/2018

Njena karijera je na samom početku, a već ju uspoređuju s imenima kao što su Florence Welch (Florence + the Machine) i Hannah Reid (London Grammar). Ujedno je i prva kantautorica u  zadnjih sedam godina čija je samostalno napisana pjesma dospjela u Top 10 najslušanijih u Ujedinjenom Kraljevstvu. Ona je FREYA RIDINGS, a singl s kojim je osvojila širu publiku je – „Lost Without You“.

Ova emotivna balada na BBC Radio 1 playlisti provela je čak 11 tjedana, do sad je prikupila više od 50 milijuna streamova, te se u Ujedinjenom Kraljevstvu punih 5 tjedana zadržala na prvom mjestu Shazam top liste. Produkciju potpisuju Ollie Green (Foster the People) i Tom Elmhrist, koji stoji i iza produkcije fantastičnih pjesama iz filma „Zvijezda je rođena“ (A Star Is Born). Pjesmu prati i izniman videospot.

Britanka je nedavno za BBC Radio 1 Live Lounge snimila obradu globalnog hita „Eastside“ (Benny Blanco), čemu je prethodila rasprodana UK turneja. Njen talent nije promaknuo ni planetarno popularnoj Taylor Swift, koja je „Lost Without You“ uvrstila na svoju Apple playlistu najslušanijih pjesama. Ono što osvaja sve brojniju publiku, svakako je njena emotivna live-izvedba pjesama, što se posebno istaknulo u serijalu „1 Mic 1 Take“ i izvedbi pjesme „You Mean The World To Me“.

Freya Ridings rođena je u Londonu 1994. godine, te je odrastala u glazbenoj i glumačkoj obitelji. Pohađala je prestižnu umjetničku školu The BRIT School for Performing Arts and Technology, čije su učenice također bile Adele, Amy Winehouse i Jessie J. Publici se predstavila debitantskim singlom „Blackout“, a njen album prvijenac možemo očekivati iduće godine, za kada je najavljena i kratka europska turneja tijekom ožujka.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background