Franka predstavila prekrasnu baladu “Tajno”

Napisao/la on 18/01/2019

Franka je sjajnom pjesmom “Tajno” zaključila svoju uspješnu 2018. godinu i najavila sljedeću. Pjesmom “Tajno” Franka sudjeluje na Zagrebačkom festivalu u siječnju, a radi se o još jednom singlu s nedavno objavljenog hvaljenog albuma prvijenca “S tobom”. Spot za pjesmu potpisuje sjajan dvojac Sandra Mihaljević i Igor Ivanović, koji je s Frankom radio i na prijašnja četiri spota. Sniman je na iznimno niskim temperaturama na lokacijama Plitvice Holiday Resorta i Rastoka.

Kad nešto voliš, ništa nije teško! Bilo je jako hladno, temperature blizu nuli, ali sve smo uspjeli snimiti i presretna sam kako spot izgleda! Hrvatska je prepuna skrivenih čarobnih mjesta i nadam se da će gledatelji to osjetiti u spotu“, rekla je Franka i dodala: “Spotom smo željeli stvoriti čaroliju koju ljubav stvori u tebi, ali i pokazati kako svijet izgleda izvana kada znaš da voliš, a sniman je na lokacijama Plitvica i Rastoka“.

Franka je nedavno u izdanju Karpo Medije objavila prvi album “S tobom”. Osim već poznatih hitova koji bilježe milijune YouTube klikova – “Kao ti i ja” i “Ti mi nosiš sreću”, te pjesmu koja nosi naziv albuma – “S tobom”, na albumu su i četiri nove pjesme. Pjesma “Tajno” s kojom će se Franka predstaviti publici na nadolazećem Zagrebačkom festivalu, prekrasna balada “Nedodirljivi” i za Franku neobična, hrabra, produkcijski snažna pop pjesma “Vojska noćnih leptira”, te potpuno nova, moderna verzija hita grupe Divas iz 90-ih “Oprosti mi”. Na albumu je i pjesma “Crazy” s kojom je Franka predstavljala Hrvatsku ove godine na Eurosongu, ali i zanimljiva “Kao ti i ja”, ‘vocal session’ –  gospel, a capella/beatbox verzija u kojoj je Franka surađivala s poznatim ansamblom Husar & Tomčić škole pjevanja. ”S tobom” je dostupan u svim CD shopovima, odabranim knjižarama, Tisak media i dm dućanima diljem Hrvatske, kao i na svim online platformama i web shopu.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background