FILIP FANTONI predstavlja svoju najosobniju pjesmu ‘Četiri smeđa oka’

Napisao/la on 13/10/2021

Filip Fantoni, zagrebački kantautor, koji je svoju glazbenu karijeru započeo sredinom devedesetih u Rock bendu Popper, inače, popularnom zagrebačkom demo bendu.

Iza Filipa su dva studijska albuma , a svoj treći album najavljuje upravo ovom novom pjesmom ‘Četiri smeđa oka’.

Iako još nisu snimljene sve pjesme za album, Filip već zna kako će se album zvati – ‘Laku noć’.
Naziv albuma u sebi krije jednu posebnu, čak pomalo i ironičnu priču.

– Ako s ovim pjesmama ništa ne uspijem, onda mislim da je sasvim prikladno da publici kažem laku noć. – duhovito je rekao Filip.

No, šalu na stranu, kad čujete ovu kao i preostale pjesme koje je Filip pripremi i koje trenutno marljivo završava u studiju,
bit će vam jasno da je Filip itekako razbuđen i u svojim tekstovima, glazbi ali i rockerskim zvukom koji je vjeran, a koji publika želi.

– Nakon svega što smo svi doživjeli i preživjeli tijekom ove epidemije, koja je nažalost još tu među nama, nakon pauze od gotovo dvije godine, vračam se na scenu, željan svirke, najviše koncerata. – rekao je Filip.

Album je trenutno u nastajanju, a Filip na njemu surađuje s više producenata.
Srđan Sekulović-Skansi i Davor Smotalić-Smotke, dugogodišnji suradnici koji se primili ozbiljnog posla i na ovom albumu.

Na albumu sviraju članovi Filipovog pratećeg benda, vrhunski glazbenici i članovi nekih poznatih bendova, Bruna Matić na bubnjevima, Jurica Hotko na klavijaturama i Bojan Skočilić na bas gitari.
Također, na albumu se pojavljuju još neka poznata imena, ali neka to za sada ostane tajna.

– Planiram objaviti nekoliko singlova, prije same objave albuma, a nadam se da ćemo ih imati prilike popratiti sa svirkama uživo, po Zagrebu a i šire, po Hrvatskoj. – dodao je Filip.

Pjesme kao i do sada potpisuje Filip Fantoni, a za razliku od prošlog albuma, svojoj publici donosi više žešćih rokerskijih pjesama, baš kao i više žešćih električnih gitara, malo više zvuka kakav je preferirao Popper.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background