FILIP FANTONI predstavlja singl “Vrijeme”

Napisao/la on 07/03/2019

Nakon uspješnih singlova “Komedija tragedija”, “Mexico” i “Voli me” zagrebački kantautor Filip Fantoni predstavlja pjesmu “Vrijeme”. Riječ je o singlu veselog i vedrog karaktera, koji se stilski i tematski odlično nadovezuje na Filipov dosadašnji rad. Glazbu potpisuje Filip Fantoni, koji je sa Srđanom Sekulovićem Skansijem napisao i tekst, dok su za aranžman zaslužni Filip Fantoni, Srđan Sekulović Skansi, Bruna Matić i Jurica Hotko.

“Vrijeme” je prva pjesma koja je snimljena za novi album, koji će biti objavljen tekuće godine, a aranžirana je u doslovno pet minuta. Bend je odmah pronašao kemiju pa smo u pola sata snimili tri “tejka”, a znakovito je da je za singl odabran upravo prvi “tejk”. Pjesmu smo toliko brzo završili i snimili, da još nisam stigao napisati tekst… Producent Srđan Sekulović Skansi i ja smo sjeli i napisali ga vrlo brzo pa je “Vrijeme” sasvim slučajno postala moja prva pjesma čiji tekst ima i koautora. Uglavnom – vrijeme je na našoj strani!” – kaže Filip.

Filip Fantoni je zagrebački glazbenik, svoje glazbeno putovanje započeo je u grupi Popper krajem 90-tih, s kojom je objavio nekoliko zapaženih singlova. Samostalnu karijeru započinje 2012. godine, a 2014. objavljuje debitantski album “Note i boje”. Album je iznimno dobro prihvaćen kod publike i glazbenih kritičara, dok su pjesme “Ines”, “Tamo gdje spavaju tramvaji”, “Ti si samo ime” i “Škiljiš” zauzela vodeća mjesta na TOP listama raznih radio postaja.

Singlovi “Komedija tragedija”, “Mexico”, “Voli me” i “Vrijeme” najavljuju Filipov drugi studijski album, koji je u cijelosti snimljen u zagrebačkim studijima NLO i Smotke Sound Studio, a bit će objavljen tijekom tekuće godine.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background