Filip Fantoni predstavio novi singl “Voli me”

Napisao/la on 20/09/2018

“Voli me” je novi singl i videospot zagrebačkog glazbenika Filipa Fantonija, prelijepa ljubavna pop-rock balada posvećena tajanstvenoj djevojci. Glazbu i tekst potpisuje Filip Fantoni, aranžman Milan Androković, Filip Fantoni i Davor Smotalić, koji je ujedno i glazbeni producent, a za mastering je zaslužan Dragutin Smokrović – Smokva.

“Nakon dvije vesele pjesme, bržeg ritma, ovaj put sam za singl odabrao baladu “Voli me”. Pjesma mi je izuzetno draga, iznimno je emotivna i prilično drugačija, čak i ozbiljnija od svih mojih do sada objavljenih pjesama. Prepričava neke prošle događaje, a zanimljivo, napisao sam ju kad sam “dobio daljinski u glavu”. Vjerujem da će se slušatelji pronaći u ovoj pjesmi jer – mnogi od nas su se barem jednom u životu našli u sličnoj situaciji.” – kaže Filip.

Videospot “Voli me” je snimljen na Filipovom koncertu u zagrebačkom klubu Jiggy Bar, a režiju, kameru i montažu potpisuje Doringo.

Filip Fantoni je zagrebački glazbenik, svoje glazbeno putovanje započeo je u grupi Popper krajem 90-tih, s kojom je objavio nekoliko zapaženih singlova. Samostalnu karijeru započinje 2012. godine, a 2014. objavljuje debitantski album “Note i boje”. Album je iznimno dobro prihvaćen kod publike i glazbenih kritičara, dok su pjesme “Ines”, “Tamo gdje spavaju tramvaji”, “Ti si samo ime” i “Škiljiš” zauzela vodeća mjesta na TOP listama raznih radio postaja.

Singlovi “Komedija tragedija”, “Mexico” i “Voli me” najavljuju Filipov drugi studijski album, koji je u cijelosti snimljen u zagrebačkim studijima NLO i Smotke Sound Studio, a bit će objavljen početkom iduće godine.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background