Filip Fantoni ima novi singl “To je OK”

Napisao/la on 30/05/2019

Zagrebački kantautor Filip Fantoni predstavlja singl “To je OK”, kojim najavljuje drugi studijski album “Tko je Filip Fantoni?”. Veselu, plesnu i radiofoničnu pjesmu hitoidnog refrena autorski potpisuje Filip Fantoni, za modernu produkciju na svjetskoj razini je zaslužan Srđan Sekulović Skansi, mastering je napravio Dragutin Smokrović – Smokva, a aranžman Jurica Hotko, Bruna Matić, Srđan Sekulović Skansi i Filip Fantoni.

Pjesma “To je OK” mi je iznimno draga. Sastoji se od zaraznog rifa na klavijaturama (koji je napisan na gitari, ali mu klavijature “bolje stoje”), sjetne kitice i raspjevanog refrena. Jedna brza, prava rockerska pjesma, prikladna za sunce, proljeće i ljeto. Na koncertima uvijek odlično prolazi, publika je voli, zabavna je za sviranje i doslovno je stvorena za svirku uživo. Jako mi je drago da je Skansi uspio prenijeti energiju koju pjesma ima uživo na studijsku snimku.”. – kaže Filip.

Filip Fantoni je zagrebački glazbenik, svoje glazbeno putovanje započeo je u grupi Popper krajem 90-tih, s kojom je objavio nekoliko zapaženih singlova. Samostalnu karijeru započinje 2012. godine, a 2014. objavljuje debitantski album “Note i boje”. Album je iznimno dobro prihvaćen kod publike i glazbenih kritičara, dok su pjesme “Ines”, “Tamo gdje spavaju tramvaji”, “Ti si samo ime” i “Škiljiš” zauzela vodeća mjesta na TOP listama raznih radio postaja.

Drugi studijski album “Tko je Filip Fantoni?” izlazi na jesen, najavljen je uspješnim singlova “Komedija tragedija”, “Mexico”,  “Voli me” i “Vrijeme” ,a u cijelosti  je snimljen u zagrebačkim studijima NLO i Smotke Sound Studio.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background