Felix Jaehn predstavio singl „Love On Myself“ ft. Calum Scott!

Napisao/la on 15/07/2019

Platinasti producent i DJ već je singlom „Ain’t Nobody (Loves Me Better)“ te remiksom hita „Cheerleader“ potvrdio talent za kreiranje ritmova koji obilježavaju naše ljetne dane. Niz takvih pjesama nastavlja svojim najnovijim singlom „Love On Myself“ na kojem mu se pridružio iznimno popularni Calum Scott.

„Love On Myself“ odiše pozitivnom, ljetnom energijom te pršti samopouzdanjem, a sadrži i snažnu poruku važnosti posvećivanja vremena vlastitim željama kako bismo bolje upoznali sami sebe. Pjesmu je otpjevao Calum Scott („Dancing On My Own“, „You Are The Reason“), jedan od najistaknutijih vokalista u povijesti britanske glazbe, kojeg je izniman talent 2015. godine doveo do finala popularnog showa Britain’s Got Talent.

„Love On Myself“ za Felixa predstavlja početak novog glazbenog poglavlja u kojem je još više fokusiran na stvaranje pjesama koje su maksimalno iskrene. Upravo je to mladom producentu bio motiv da sudjeluje u stvaranju tekstova njegovih novih pjesama, kojima nastavlja prenositi svoju viziju glazbenog stvaralaštva. 

Felix Jaehn široj se javnosti predstavio 2014. godine zahvaljujući remiksu pjesme „Cheerleader“, koja se u 55 zemalja našla na prvom mjestu ljestvice najslušanijih pjesama. Do danas je surađivao s brojnim popularnim glazbenicima, među kojima su se našli Steve Aoki, Adam Labert i The Vamps. Mladi je producent prethodne godine objavio debitantski album „I“, koji su zavoljeli i kritičari i publika. Felix će i ovo ljeto provesti prenoseći njegovu glazbenu viziju na brojnim popularnim festivalima, među kojima su Lollapalooza, Stockholm, Parookaville te Tomorrowland.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background