Fantastični Daria Hodnik i Brk !

Napisao/la on 15/07/2019

Fantastična Daria Hodnik ovih dana u suradnji s Marijanom Brkićem predstavlja novu pjesmu – ‘Fantastična’.

Izvrstan vokal kakav Daria ima, publiku osvaja svakom novom pjesmom, a struka ju je već dva puta nominirala za nagradu Porin u vrlo bitnoj kategoriji i to onoj za najboljeg ženskog izvođača.

Pjesma ‘Fantastična’, koju potpisuju Marijan Brkić Brk i Maya Sar, ujedno je i najava albuma koji će sadržavati 15 pjesama, među kojima i dvije nominirane u kategoriji Porin za najbolju žensku izvedbu – Nevidjljive stope i Kad jednom se spoje.

Na albumu će se naći i pet obrada pjesama Bijelog dugmeta, Olivera Mandića, Parnog Valjka i Dine Dvornika u potpuno novim aranžmanima. Kao gostujući glazbenici pojavljuju se eminentna imena hrvatske scene; Marijan Brkić Brk, Dado Marinković, Miroslav Lesić, Alen Svetopetrić, Predrag Martinjak i dr.

” Iznimno sam uzbuđena što konačno možemo predstaviti pjesmu koja je doista nastala u jednom obiteljskom i prijateljskom okruženju, i počašćena sam da sam mogla otpjevati pjesmu Marijana Brkića Brka s kojim dugi niz godina surađujem i koji nam je u svim bitnim glazbenim trenutcima neizmjerna pomoć i podrška. Moja draga prijateljica Maya Sar napisala je tekst kojim je na najbolji način opisala jednu sretnu obitelj, topao dom i ono što svaka žena, supruga i majka potajno iščekuje i želi, a to je mir, sreća i veselje i smijeh svoje dječice. Svatko će se prepoznati u toplini njenih riječi i to je ono što sam ja i privatno ali i glazbeno, već je to potpis glazbenoga pozitivizma koji slijedimo svakim novim singlom. Brk je odradio lavovski posao s mixom i masteringom, a sjajno su svirali Dado Marinković, Alen Svetopetrić, naravno Brk na gitarama i Berislav Blažević. ” – rekla je Daria Hodnik.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background