ERIC predstavlja „Feel You Close“ – izvanredan duet s Ivanom Kindl!

Napisao/la on 05/10/2022

Talentirani svestrani 21-godišnji kantautor, multi instrumentalist i producent ERIC predstavlja svoju najnoviju autorsku pjesmu „Feel You Close“! Riječ je o duetu s iznimnom vokalisticom Ivanom Kindl koja je ovom suradnjom, u sklopu proslave 20 godina diskografske karijere, po prvi puta na službenom izdanju zapjevala i na engleskom jeziku!

„Pjesma ‘Feel You Close’ nastala je u rekordno kratkom vremenu – praktički u samo dva dana. Posve spontano, dok smo kolega Noa Tubić i ja u mom glazbenom studiju radili na glazbenom i aranžmanskim oblikovanju, dolazio je i tekst, a čim smo iza sebe imali završnu verziju shvatili smo da bi bila idealna za duet. Odlučio sam duet ponuditi Ivani Kindl koja je jedan od najboljih vokala na našim i širim prostorima, a ona je na moju veliku sreću i čast – pristala“, objašnjava ERIC kako je došlo do suradnje.

Oduševljena suradnjom, Ivana Kindl otkriva kako joj se ostvarila želja jer je i sama, slušajući album „I Am Eric“ razmišljala o potencijalnom radu s Ericom. Uz golemu podršku mladom kolegi, dodaje kako joj je iznimno drago što ga publika jako dobro prihvaća te dodaje kako je već ususret prvom singlu, i danas uspješnom „Reci Mi“/ „Tell Me“, jednostavno predosjetila da ga čeka veliki uspjeh na glazbenoj sceni.

Uz nastanak jezgre pjesme u Ericovom glazbenom studiju gdje multitalentirani mladi glazbenik vrijeme provodi uživajući u stvaranju i produciranju glazbe, vokalne dionice snimljene su u Matterhorn Music studiju kod Filipa Vidovića koji je ujedno i miksao pjesmu dok iza masteringa stoji Mischa Janish.

„Sve je teklo jako glatko tako da smo i Ivana i ja jako zadovoljni rezultatom, a iskreno se nadamo da će i publika prepoznati ono što smo zamislili prenijeti u pjesmi. Ivana je divna osoba, karizmatična i potpuno svoja, no prije svega jako draga i dobra. Brzo smo se povezali i u glazbi s obzirom na to da imamo dosta sličnih, ali i potpuno različitih interesa pa tema za razgovor nije nedostajalo“, otkrio je nešto više ERIC o druženju i snimanju s jednom od naših ponajboljih vokalistica koja ova godine slavi 20 godina diskografske karijere, ali se sada prvi puta službeno okušala u snimanju singla na engleskom jeziku:

Riječ je o spajanju dvije generacije koje povezuje R’n’B štih kojeg oboje volimo, a posebno mi se sviđa što nam se vokali sjajno nadopunjuju. Pjesma je ujedno i prvo moje službeno izdanje na engleskom jeziku, što mi je bio veliki izazov, ali i gušt budući da upravo uz ovaj duet predstavljam ono čemu se u bližoj budućnosti želim okrenuti. Eric je jedno posebno biće – pozitivna osobna, nevjerojatno je talentiran, ima izniman glas, svira, producira i karakterizira ga prekrasna energija. Jako sam ponosna na našu suradnju i nadam se da će ‘Feel You Close’ naići na jako dobar prijem kod publike.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background