ELLIE GOULDING predstavlja novi singl „Close To Me“

Napisao/la on 02/11/2018

Ellie Goulding vratila se u velikom stilu – sa singlom „Close To Me“. Pjesma je premijerno predstavljena kao Hottest Record In The World u Annie Mac showu na BBC Radio 1.  

Fanove ove Britanke osebujnog glasa sigurno će obradovati vijest o njenom povratku u radijske etere. Njen dugo iščekivani singl nosi naziv „Close To Me“, a na njemu je gostovao sve popularniji pjevač Swae Lee, poznat po radu na hitovima „Unforgettable“ i „Formation“. Za besprijekornu je produkciju zaslužan Grammyjem nagrađeni Diplo, s kojim je pjevačica već surađivala na pjesmi „Powerful“, koja se našla na albumu poznatog producentovog projekta Major Lazer – „Peace Is The Mission“. 

Ovo je njen prvi singl nakon višegodinje pauze kojoj je prethodio „Delirium“, album objavljen 2015. godine, koji je donio hitove poput „Love Me Like You Do“, „Something In The Way You Move“ i „Outside“. Prožeta zaraznim ritmom i melodijama, „Close To Me“ predstavlja nastavak ovog niza uspješnih hitova.

Ellie Goulding jedna je od najpoznatijih britanskih glazbenica ovog desetljeća čiji se uspjeh ne može osporavati. Osvojila je dvije BRIT nagrade, prodala 14 milijuna albuma, 102 milijuna singlova i skupila 13 milijardi streamova putem digitalnih glazbenih platformi. Njen najzapaženiji hit do danas – „Love Me Like You Do“, na YouTubeu je streaman skoro 2 milijarde puta. Pjevačica se osim glazbom bavi i humanitarnim radom, a prošle je godine postala i UN ambasadorica s ciljem da usmjeri pažnju na problem klimatskih promjena o kojima se zadnjih godina sve više priča.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background