EDO MAAJKA U DOMU SPORTOVA- PROMJENA TERMINA, NOVI DATUM JE 16.11.

Napisao/la on 13/09/2018

Zbog tehničkih razloga koncert Ede Maajke, zakazan za 9.11., održat će se u novom terminu – tjedan dana kasnije 16.11. Lokacija je ista – Dom sportova. Veliki koncertni spektakl jedinstvena je prilika zagrebačkoj publici za uživanje u starim i novim pjesmama ovog poznatog glazbenog umjetnika koji će predstaviti i skladbe s posljednjeg albuma “Put u plus”, objavljenog ljetos za Dallas records. Službena promocija samog albuma održat će se 19. rujna u Vintage Industrial baru u Savskoj 160.

Novi album “Put u plus”, do sada najeklektičnije Edino djelo, spoj je hip-hopa, rocka, funka, etna. Cijeli album, intimna je preslika Edinog života u posljednje četiri godine. Kroz sam naziv albuma “Put u plus” Edo Maajka želi naglasiti kako je svaki teški i negativni trenutak ovdje kako bi nas vratio u pozitivno stanje duha, svaki minus put je u plus. Na koncertu u Domu sportova Edo Maajka će po prvi puta izvesti skladbe s novog albuma. O samom koncertu glazbenik kaže: “Jako se veselim i jako sam uzbuđen jer ću izvesti pet pjesama koje nikada do sada nisam izveo, nikada odrepao. Izvest ću svih jedanaest pjesama s albuma i još petnestak starih. Imat ću odlične predgrupe, puno gostiju, potrudit ćemo se svi da to bude odličan koncert i mislim da će biti jedan od boljih koncerata ove jeseni u Zagrebu. 

Ulaznice za koncert po cijeni od 85 kuna do 9.listopada mogu se kupiti na prodajnim mjestima Eventima, Rockmarku, Dirty Old Shopu, Dallas Recordsu i Dallas Music Shopu Rijeka. Za sve one koji su već kupili kartu, karta vrijedi i za novi termin, a svi oni kojima novi termin ne odgovara, mogu istu vratiti do 1.listopada na istim mjestima gdje su kupili karte.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background