EDO MAAJKA PREDSTAVLJA NOVI SINGL “OTROV” feat. DINO ŠARAN ZA KOJEG JE SNIMLJEN I SPOT!

Napisao/la on 16/11/2018

Edo Maajka  predstavlja novi singl i spot. Riječ je o pjesmi “Otrov” u kojoj se Edi u kreativnom proscesu muziciranja pridružio i Dino Šaran koji je gostujući izvođač na singlu. Ljubavna je to pjesma koja govori o odnosu dvoje ljudi, pogreškama u komunikaciji i načinima rješavanja konflikata u partnerskoj vezi. I ovaj put je Edo Maajka u pjesmu utkao dio osobnog iskustva čime skladba dobiva na emocionalnoj snazi i iskrenosti. “Jako sam zadovoljan pjesmom, pjesma je jako iskrena, snažna, pdonosi jedno iskustvo kroz koje sam i sam znao prolaziti. Mislim da je to moćna skladba. Tekst i vokal Dine Šarana dodaju joj na snazi i iskrenoj emociji.”, kaže o pjesmi Edo Maajka. “Otrov” je treći singl s novog albuma objavljenog u lipnju imena “Put u plus” koji je nakon svojeg objavljivanja u lipnju, naišao na izvrsne reakcije kako kritike, tako i publike. Riječ je o do sada najeklektičnijem Edinom djelu, spoju hip-hopa, rocka, funka, etna. Cijeli album, intimna je preslika Edinog života, a njime glazbenik predstavlja i svoj žešći zvuk koji je kombinacija vrsnog repanja i čvrstih gitarskih riffova, zvuk je to i odličnog rock and rolla čime ovaj već proslavljeni hip-hoper širi područje svog glazbenog utjecaja.

Za pjesmu je snimljen i spot za čiju režiju i scenarij je zaslužna Edina supruga Lilach Osmić. Direktor fotografije  je Yonathan Weitzman koji je uz Daryu Mar i montirao spot. Spot je vizualna kulisa pjesme koji  radnjom i emocijom vjerno dočarava odnos dvoje ljudi, partnera koji se suočavaju s konflitom te ga razrješavaju na najbolji mogući način. Poznati hrvatski glumci utjelovljuju glavne aktere spota- Marija Škaričić i Alan Katić, a tu su i mladi glumci Anika Katušić Kocbek i Ian Kušlan. Ideja koju Edo Maajka razmatra u ovoj pjesmi jest kako se, kada je riječ o konfliktima, odrasli često vraćaju u svoj dječji ego iz kojeg reagiraju na nezreo način.  Zanimljivošću teme i vizualnom atraktivnošću, novi Edin video spot zasigurno će zainteresirati publiku.

Kako zvuči novi singl Ede Maajke, na najbolji način će publika i kritika moći čuti 16. studenog u Domu sportova na velikom koncertnom spektaklu kojeg poznati glazbenik priprema za zagrebačku publiku.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background