Edi Abazi i “1000 likova” – fuzija modernih žanrova na novom EP-u

Napisao/la on 26/02/2024

Edi Abazi predstavlja “1000 likova”, EP s tri vrhunske pjesme koje su kratko predstavljanje budućeg albuma. “Uz puno truda i nakon mnogih prepravljanja i razmišljanja, napokon smo i više nego zadovoljni”, rekao je Edi. EP objedinjuje pjesme nastale potaknute Edijevim lijepim, ali i onim manje lijepim životnim trenucima.

“EP ‘1000 likova’ kroz raznolikost žanrova dopušta mi da uživam u glazbi bez ograničavanja. Upravo iz toga i proizlazi sam naziv ‘1000 likova’. Svaka pjesma inspirirana je mojim životnim iskustvima”, dodaje talentirani glazbenik.

Pjesme “Vajb”, “Pun gas” i naslovna “1000 likova” u suradnji s Miom Negovetić, energične su i unikatne te fuzija raznih stilova, od klasičnog popa do hip hopa, trapa i housea.

“‘Ljubav nema kraj’… to smo rekli Mia i ja prije par godina kada se dogodila naša prva suradnja, a od tada smo napisali još novih pjesama za čiju objavu sa strpljenjem čekamo i vjerujemo da dolazi pravo vrijeme”, rekao je Edi.

Vizualna komponenta djelo je Dorkina koji kroz moderan dizajn dočarava sam naslov EP-a. Uz Edijev autorski potpis, aranžman “Vajba” napravio je Senad Smajlović – Seni, a “Pun gas” aranžmanski su oblikovali Haris Rahmanović i Srđan Sekulović.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background