Ed Sheeran potvrdio nastup u Zagrebu na ljeto 2024. godine

Napisao/la on 25/10/2023

Ed Sheeran u 2024. dovodi svoju  rekordnu ‘+ – = ÷ x’ Mathematics turneju u Aziju i Europu. Informacije o pretprodaji i prodaji ulaznica potražite na stranici www.edsheeran.com.

Ed Sheeran po prvi puta dolazi  u Hrvatsku, na zagrebački Hipodrom 10. kolovoza 2024. godine. Ulaznice za ovaj veliki koncertni spektakl u prodaju kreću 26. listopada u 10 sati na stranici www.eventim.hr.

Ewald Tatar (promotor/Barracuda): “Za početak, unaprijed bi se zahvalio gradu Zagrebu i timu na Hipodromu radi izvrsne suradnje. Iznimno me veseli što smo opet uspjeli dovesti veliki open air show ovakve međunarodne  zvijezde u Zagreb nakon nekoliko godina. Kao vodeća tvrtka na austrijskom tržištu s iznimnim portfoliom, nadam se da će ovaj projekt biti početna točka za buduće sjajne projekte u Zagrebu i Hrvatskoj. Konačno, zahvalio bi se i našim lokalnim partnerima Hrvoju Strčiću i Damiru Vraniću na njihovoj podršci.”

Sheeranova nadolazeća azijska turneja bit će njegova prva nakon 2019. godine dok će europski datumi biti nastavak na njegov boravak na kontinentu prošle godine. Vijest dolazi u vrućem trenutku njegove turneje koja ruši sve rekorde po Sjevernoj Americi. Tamo je Ed višestrukim nastupima postavio rekorde uključujući SoFi stadion u Los Angelesu te MetLife stadion u New Jerseyu. Na potonjem je okupio najveći broj posjetitelja ikada na jednom koncertu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Samo ove godine Sheeran je izdao dva albuma: “-” (Subtract) i “Autumn Variations” i oba su dospjela na prvo mjesto diljem svijeta. Izdani su, uz sve pohvale kritike, u svibnju i rujnu, a na oba LP-a  Sheeran je  surađivao s Aaronom Dessnerom iz The Nationala.

Sve službene stranice za prodaju ulaznica biti će izlistane na oglasima turneje kao i na  www.edsheeran.com. Upućujemo kupce ulaznica da isključivo kupuju preko ovlaštenih web stranica.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background