Dusty Hats objavili “Jedan ples”, treći u nizu singlova kojim najavljuju prvo studijsko izdanje

Napisao/la on 08/11/2019

Emotivna balada “Jedan ples” mladog, perspektivnog benda Dusty Hats novi je singl koji najavljuje njihovo prvo studijsko izdanje. Riječ je o naslovu koji će zasigurno postati pjesma brojnih zaljubljenih parova, pa čak i samaca koji maštaju o ljubavi.

Melodija odiše atmosferom nekih boljih, starih vremena, a spot prikazuje tijek veze kroz glazbu i ples u “one shot videu” pomalo mističnog i osebujnog stila. Spot potpisuje Petar Puljiz, dok je glavnu ulogu odigrala Andreja Žarak

Autor pjesme je Dario Duvnjak koji je poznat po svojim emotivnim tekstovima i baršunastoj boji glasa, a za sjajan aranžman zaslužan je Dragomir Herendić – Dragianni. “Jedan ples” treći je singl s albuma prvijenca koji je najavljen za sljedeću godinu. 

“Možda sam previše subjektivan oko ove pjesme, no zaista mi je jako draga. Tri i pol minute o želji za neizmjernom ljubavi muškarca i žene po mnogima je već ispričana pričao, ali sam joj pristupio na sebi svojstven način i učinio ju autentičnom. Mislim da je najvažnije da je sami poslušate, a moj dojam je, iskreno, da je ovo jedna od najboljih pjesma Dusty Hatsa do sada.”komentirao je Dario Duvnjak.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background