Dua lipa predstavlja video za najnoviji singl “Break My Heart”

Napisao/la on 27/03/2020

Dua Lipa otkrila je atraktivan pop art video za pjesmu “Break My Heart” kojim nas vodi na vrtoglavo putovanje kroz kušnje i nevolje ljubavnih odnosa.

“Break My Heart” preuzet je s dugoočekivanog drugog albuma “Future Nostalgia”, najavljenog za petak, 27. ožujka, i koji se smatra jednim od najiščekivanijih albuma godine. Dobar razlog tomu su i aktualni svjetski hitovi “Don’t Start Now” i “Physical” koji se i u Hrvatskoj već tjednima nalaze u samom vrhu Top liste najslušanijih stranih hitova u domaćem radijskom eteru.

Novi album “Future Nostalgia” od ovog petka bit će dostupan za download putem digitalnih platformi, dok će obožavatelje posebno oduševiti fizičko izdanje albuma koje će biti objavljeno kao neonsko ružičasti LP, CD, picture disc, na zlatnoj kaseti i u sklopu luksuznog box seta.

“Ono što sam htjela postići s ovim albumom jest bijeg iz moje komfor zone i postaviti si izazov da radim glazbu koja bi se mogla smjestiti uz moje omiljene klasične pop pjesme, koja je istovremeno svježa i samo moja” pojasnila je Dua Lipa još prošle godine u priopćenju te nadodala: “Za novi album inspirirali su me mnogi izvođači, od Gwen Stefani i Madonne, do Moloko, Blondie i Outkasta”.

Dua Lipa iza sebe ima dvije Grammy i tri Brit nagrade, debitantski album joj je prodan u 4 milijuna primjeraka diljem svijeta, najmlađe je ime u svijetu glazbe koje je postiglo milijardu pregleda na YouTubeu te službeno ima i najstreamaniji album kada je riječ o ženskim izvođačima na Spotifyju.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background