Dua Lipa isporučila lyric video za “Future Nostalgia”, naslovnu pjesmu s iščekivanog albuma!

Napisao/la on 30/12/2019

Nakon ogromnog uspjeha s posljednjim singlom “Don’t Start Now”, svjetska superzvijezda Dua Lipa objavila je novu pjesmu “Future Nostalgia” koja će se naći na nadolazećem albumu istoga naziva.

“Future Nostalgia naslovna je pjesma mog albuma i nešto što će vas okupirati do Nove godine. Napisala sam je s Jeffom Bhaskerom i Coffeejem jednoga poslijepodneva u Los Angelesu. Zaigrali smo se, zabavili i nismo se doživljavali toliko ozbiljno, ali toliko nam se svidjela da smo je željeli podijeliti i s vama” poručila je Dua Lipa o najnovijoj pjesmi koja je upravo dobila i službeni lyric video te s kojom je korak bliže novoj, uzbudljivoj etapi svoje karijere.

“No matter what you do I’m gonna get it without ya, I know you ain’t used to a female Alpha” – samo je jedan od moćnih stihova njezine nove pjesme. Također, putem svog Facebooka najavila je i službeni video za novi singl koji stiže iduće godine.

Dua Lipa iza sebe ima dvije Grammy i tri Brit nagrade, debitantski album joj je prodan u 4 milijuna primjeraka diljem svijeta te je ostvarila brojku od 40 milijuna prodanih singlova. Najmlađe je ime u svijetu glazbe koje je postiglo milijardu pregleda na YouTubeu te službeno ima i najstreamaniji album kada je riječ o ženskim izvođačima na Spotifyju. Također, ovogodišnju dodjelu MTV Europe Music Awards u Španjolskoj otvorila je s očaravajućim performansom s prošlim singlom “Don’t Start Now”, s kojim je dosegla preko 240 milijuna streamova i prodala ga u više od milijun kopija.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background