Doživite najbolji prekid uz pocket palmu u „subotu nakon valentinova“

Napisao/la on 11/01/2020

pocket palma nam za početak godine sprema hrpu iznenađenja. Prvo od njih je odličan singl „subota nakon valentinova“ kojim Anja i Luka inspirirani stvarnim prekidom svojim dreamy synth-pop melodijama pričaju priču netipičnu za vrijeme Valentinova.

‘subota nakon valentinova’ nastala je inspirirana stvarnim prekidom, svime užasnim i teškim što prekidi donose, ali i svim predivnim i oslobađajućim kada je za takav prekid stvarno vrijeme. O takvim se temama ne priča često uz temu Valentinova, ali sve je to dio ljubavi, a ova je ljubav jednostavno i pomalo dramatično ugašena nekoliko dana nakon Valentinova prošle godine. Ovo Valentinovo oboje provodimo sretniji i zaljubljeniji nego ikad!”, otkrio nam je talentirani dvojac.

Koliko su sretni i zaljubljeni ove godine možete provjeriti u subotu nakon Valentinova kad  će pocket palma u Tvornici kulture održati koncert na kojem će promovirati svoj, od kritičara i publike hvaljeni, debitantski album.

Pozivamo sve ljubitelje retro zvuka da nam se pridruže u subotu 29.2. na promociju albuma u Tvornici! Odvest ćemo vas na putovanje u nove osamdesete! Pripremamo vam puno syntheva, nostalgičnih gitara i throwback iznenađenje. Veselimo se po prvi puta izvesti cijeli naš prvi album i jako smo uzbuđeni podijeliti to iskustvo s vama!”

Anja i Luka izliječit će vašu nostalgiju za ljetom koncertnom promocijom albuma 29. veljače 2020. godine u zagrebačkoj Tvornici kulture. Svoju džepnu dozu palmi osigurajte si po pretprodajnoj cijeni od 40 odnosno 60 kn na dan koncerta.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background