donniksy, iznimno talentirani kantautor objavio drugi singl, “Siget”

Napisao/la on 03/03/2023

Nakon velikog uspjeha pjesmom objavljenom u dvije verzije, “Coming home” odnosno “Doma vraćam se”, jedan od najperspektivnijih mladih kantautora donniksy objavljuje svoj drugi singl, “Siget”.

Pjesma govori o nesretnoj mladenačkoj ljubavi koja završava rastankom u Sigetu, a žestoki zvuk oduševit će sve vrste publike. Na glazbenom se tržištu dugo nije pojavilo nešto slično, a činjenica da je kvaliteta prisutna i presudna potvrđuje interes urednika za pjesme mladog donniksyja.

Glazbu i tekst napisao je donniksy, a aranžman i produkcija Chris Flander. Pjesma je snimana u Austriji u producentskom studiju Chrisa Flandera. Za mastering se pobrinuo Goran Martinac (Croatia Records Studio).

Velika su očekivanja u bliskoj budućnosti od ovog genijalnog srednjoškolca kojemu njegovo glazbeno umijeće prethodi godinama. Redatelj sjajnog sviračkog spota snimanog u Zagrebačkom Spunku je Marra, za snimke je zaslužan Ivan Špehar, a za video producent Siniša Miščević.

Prvi singl bio je sjajna najava mladog donniksyja budući da se probio na mnoge kanale, a tek ono što slijedi pjesmom “Siget” i nadalje trebalo bi ga afirmirati u ušima i očima publike. Zapadni kvart Novog Zagreba očito nekima neće ostati u dobrome sjećanju, ali zato bi donniksy itekako mogao.  Poslušajte “Siget” odmah i ukrcajte se na hype vlak.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background