Dolaze nam “Bolji dani” – Valentin pjesmom donosi pozitivu

Napisao/la on 16/03/2023

Nakon uspješnica “Dođe mi “, “Pola grada” i “Prekrasan dan”, Valentin predstavlja novi singl “Bolji dani” koji će se nalaziti na novom albumu. Sudeći prema naslovu pjesme, album na kojem trenutno radi bi mogao biti vrlo pozitivnog ugođaja i, još važnije, jako kvalitetan.

Glazbu i tekst ove proljetne pjesme napisao je Zdravko Valentin, a da sve može sam dokazao je i odličnim aranžmanom i produkcijom “boljih dana”. Osim toga, Valentin je odsvirao sve instrumente osim violina koje je majstorski izveo Emil Gabrić.

Pjesma je snimana i miksana u studiju VALENTIN, a posebnost ove pjesme je mastering kojega je odradio Frank Arkwright iz kultnog Abbey Road studija. Ženske back vokale pjevale su Iva Jarić i Katarina Palešćak, a videoproducent spota je Zdravko Valentin (Video studio Valentin) koji je stvarno nadmašio samoga sebe po pitanju pjesme na kojoj je sudjelovao u stvarno svakome koraku.

Nostalgični pop-rock zvuk na koji smo navikli od Valentina nastavlja se protezati i kroz novu pjesmu, a veseli to sve one koji prate njegov rad.  Sve je lakše uz malo pozitive, a svi se nadamo da će nam već sutra doći “Bolji dani”. Prateći Valentinov dosadašnji opus veselimo se svakoj sljedećoj pjesmi zbog energije i dobrog osjećaja koji nam donosi.

“Tjeram od sebe crne oblake, sutra bit će bolje nadam se” poručuje Valentin i donosi nam “bolje dane”. 

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background