Dobar osjećaj“ – novi hit Antonija Perine

Napisao/la on 24/10/2022

Poput osjećaja kupanja u moru usred ljetne kiše, poput ugode zvuka koraka pod kojima se lomi otpalo lišće, poput sretno uzvraćenih ljubavi, pjesma „Dobar osjećaj“ uzrokuje euforiju i dosljedna je svom nazivu. Unikatne vibracije koje nosi mogle bi slušatelje dovesti do nezgodne situacije u kojoj će im se ruka ukočiti na gumbu „replay“.

„Je, je, dobra je pjesma, ne lažu vas iz Croatia Recordsa. Baš smo uzbuđeni svi mi koji smo ju čuli do sada. Dobra je za klub, dobra je za radio, dobra je za sve, samo treba dobiti prostor. Prvotno je nastala prije 2 godine kao glazba za film, ali odlučio sam joj dati priliku da postane singl. Taj proces je uspješno prošao i sretan sam s time da smo ju uspjeli dovesti do toga da ovako zvuči. Veseli me i nadam se da će ljudima prouzročiti jedan dobar osjećaj kakav i mene prati sad kad ju napokon predstavljam“, rekao je Antonio Perina.

Jeste li se ikada pitali koliko košta dobar osjećaj? Vjerojatno niste, no Antonio je zato kroz pjesmu umjesto vas pokušao doći do odgovora na to pitanje. Nakon što mu se prošli singl „Otplešimo u san“ zadržao više od 6 tjedana pri vrhu hrvatske ljestvice najemitiranijih singlova, Antonio se na krilima tog uspjeha zaključao u studio i radio na novome hitu koji je sada pred nama. „Dobar osjećaj“ krasi refren pamtljiv poput vlastitog datuma rođenja.

„Samo reci daj, koliko košta onaj dobar osjećaj?

Koliko košta malo takve ljubavi?

Da se sa sobom mogu noćas nositi.“

Mladog kantautora i multiinstrumentalista upamtili smo po producentskim ulogama na nekim od najvećih hitova prošlih godina, a svakom novom pjesmom dokazuje nam da je zacrtao osvojiti slušatelje i glazbenu javnost.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background