DJ Kameny i Barbara Dautović ponovo u glazbenoj suradnji

Napisao/la on 23/11/2022

Snažan vokal i osobnost glavne su dvije odlike zbog kojih se Tomislav Jelić, DJ Kameny, odlučio na ponovnu suradnju s Barbarom Dautović. Nakon singlova “Running Back” i “Kad pogledam tamo” s njegovog prvijenca “Album”, stigao je “Voli me” za koji je glazbu i tekst napisala Marina Hojsak. Produkciju novog singla koji je spreman zavladati plesnim podijima potpisuju Danijel Hojsak i Kameny, a objavljena je u izdanju dvije izdavačke kuće, Styx Production i Croatia Records.

“Surađujem s dosta mladih pjevača, a Barbara je jedna od onih s kojom je suradnja konstruktivna, lagana i pravo zadovoljstvo, tako da ćemo je nastaviti i u budućnosti”, rekao je Kameny, na što se Barbara nadovezala:
“Suradnja s cijelim timom je izuzetno motivirajuća, a kako volim pozitivnu atmosferu znam da ćemo publiku iznenaditi s još nekim pjesmama koje su u pripremi. Pjesma ‘Voli me’ je ugodna dance pjesma koja mi savršeno odgovara jer i sama volim plesati.”

Inače, Barbara Dautović je 31-godišnja magistra socijalnog rada iz Nove Gradiške čiju svakodnevnicu uz brojne životne obveze već godinama ispunjava i glazba. Javnost ju je upoznala prije nekoliko godina u jednom televizijskom show programu, a od tada polako gradi svoju karijeru. Objavila je nekoliko singlova među kojima su i “Sve će biti odlično”, “Nema sreće tu”, “Pamtim Božić naš”, “Stvarnost”, a osim s Kamenym ostvarila je još nekoliko suradnji pa je publika zapamtila i po imenu Barb June.

Spot za pjesmu “Voli me” režirao je Josip Grizbaher u produkciji Cinematix Osijek, a u njemu se uz Barbaru i Kamenog pojavljuju i članovi plesnog studija indepenDANCE.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background