DIPLO ima novi singl „Boom Bye Bye“ ft. Niska

Napisao/la on 01/02/2019

Nakon što je proteklih godina surađivao sa zvijezdama kao što su Dua Lipa, Ariana Grande i Ellie Goulding, jedan od najpopularnijih producenata današnjice Diplo udružio je snage s jednim od trenutno najpoznatijih predstavnika francuske rap scene, poznatim pod imenom Niska. Rezultat je trap-pop hit „Boom Bye Bye“, u potpunosti otpjevan na francuskom.

„Niska i ja našli smo se prošle godine tijekom mojeg boravka u Parizu kako bismo radili na jednoj od mojih ideja. Bio sam vrlo uzbuđen jer je pristao na suradnju i sa mnom stvorio ovako jedinstvenu pjesmu.“ komentirao je Diplo. Pjesma je nošena sanjivim pop melodijama, a govori o temama kao što su životne neprilike i usamljenost. Ta je atmosfera prikazana i u službenom spotu.

Ovom je pjesmom poznati producent ujedno i najavio nadolazeći EP „Europa“, kojem će se naći brojna poznata imena. To će izdanje ujedno biti i njegov prvi materijal nakon prošlogodišnjeg EP izdanja „California“, na kojem su se pojavili Trippie Redd, Desiigner, MØ i Santigold.

Thomas Wesley Pentz, poznatiji kao Diplo, američki je DJ i producent. Jedan je od najvećih hitmakera ovog stoljeća kad je u pitanju klupska glazba, te je zaslužan za hitove kao što su „Lean On“, „Paper Planes“, i „Electricity“. Član je legendarnog sastava Major Lazer („Light It Up“, „Powerful“), supergrupe LSD, koju uz njega čine britanski glazbenik Labirinth i australska pjevačica Sia, te s producentom Markom Ronsonom („Uptown Funk“) čini duo Silk City.

Tagged as

Petrinjski Radio

VIŠE OD RADIJA

Current track
TITLE
ARTIST

Background